lauantai 28. heinäkuuta 2012

Tuhma kuuma piknik

Nyt nopea päivitys, kun ukkoni meni vetämään lonkkaa makkariin. Tulin vähän aikaa sitten kotiin hikisen kuumalta iltapäiväpanoltani. Voi luoja, että sainkin kyytiä.

Ajoimme jollekin peltotilkulle - olisikohan ollut jossain Vihdissä tms., ei paljon kiinnostanut. Paikka oli kuitenkin semmoinen, ettei mitkään patikoijat pääse yllättämään. Panomieheni istui autossa vähän kireän oloisena, kun oli kuulemma riidellyt vaimonsa kanssa jo toista päivää.

Päätin piristää hänen päiväänsä ja avasin valkopalloisen mustan kesämekkoni etumustaa ja nostin hameen ylös, että alusvaateihanuuteni pääsi oikein esiin. Hyvä ettei tyyppi ajanut metsään. Se puristeli rintoja ja siveli reisiä koko matkan ja mä painelin sen pullottavaa housun etumustaa.

Peltotilkulle me melkein juostiin. Rakastajani (olkoon vaikka Juha) tempaisi mekkoni vyötärölle, käänsi mut kontilleni (tykkään doggy-stylestä..:-)), puristeli rintojani ja tunkeutui läpimärkään kolooni vaivautumatta edes kiskomaan stringejä pois. Sitten se alkoi jumalauta purra mun kaulaa. Hetken aikaa annoin vain palaa, kun olin ihan laukeamaisillani, mutta sitten piti huitaista se pois kimpusta. Ei ole seksielämä ehkä ihan vireessä kotona, mutta kesävaatteissa varsinkin kaiken maailman fritsut ovat kyllä vihoviimeisiä.

Pieni jälki mulle nyt niskan ja selän välimaastoon jäi, mutta pidän nyt pari päivää vaatetta, joka sen peittää. Sainpa ainakin valtavan orgasmin. Juha käski laittamaan samat hepenet seuraavallakin kerralla. Ostan ehkä niihin sopivan sukkanauhaliivin, niin on jotain pientä yllätystä maustamassa ensi kertaa.

1 kommentti:

  1. Juha on siis ****e E****sta. Tuttu juttu, samat läpät näköjään edelleen.

    VastaaPoista