keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Yhden illan seuraa

Mulla on helvetillinen ongelma, jota ei joka tytöllä olekaan. Mulla on kaksi lasta, hyvännäköinen mies, hyvä työ ja tarpeeksi fyffeä maksaa hienoista vaatteista, mutta en silti saa tarpeeksi elämältä. Ja tämä tarkoittaa sitä, että en saa tarpeeksi munaa.

Koska omatunto kolkuttaa säännöllisin väliajoin, päätin aloittaa tämmöisen julkisen rippituolin, kun en näitä juttujani muuallakaan voi ruotia.

Käyn siis säännöllisesti vieraissa. Yleensä kontaktit tulevat netin kautta, koska se on kätevää. Mutta joskus isken miehiä myös baarista ja olenpa sekoillut myös työkavereitten kanssa. Viime viikonloppuna rietastelin nettituttavan kanssa, jonka kanssa chatattiin ja viestittiin ensin viikkokausia. Olen sillä tavalla ronkeli, etten rupea riisumaan housujani heti paikalla ja kenen kanssa tahansa ja tykkään tietää miehestä vähän ensin jotain, ennen kuin ruvetaan edes harkitsemaan panohommia.

Tämä tyyppi oli suhteellisen vaativassa hommassa oleva johtaja, isossa firmassa. Juteltiin ensin puolityhjässä baarissa (oli varhaista ja minä "tyttöjen kanssa Hesassa") niitä näitä. Miehen avioliitossa oli yhtä kuiva kausi kuin meilläkin ja se kehui, kuinka empaattinen osasin ollakaan. Paskat minä mitään empaattinen ollut. Skannasin vain, ettei ole kirvesmurhaaja, näyttää hyvältä ja että voisinko tosiaan olla semmoisen kanssa alasti. Ilmeisesti voin.

Harrastimme eka kerraksi suhteellisen kiihkeää seksiä (kera kondomin). Edestä, takaa ja lopulta myös nojatuolilla (takaapäin). Oli ihanaa kun vieraat kädet kourivat rintoja ja kivikova penis hinkkasi haaroväliä.

Ja kumma kyllä, vaikka aamulla hävetti kotiintullessa, tunne hävisi aika nopsaan. On kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan, kun vastaan juoksevat pienet lapset ja äreä ukko alkaa napista jostain yhdentekevästä jauhelihapakkauksen päiväyksestä.

8 kommenttia:

  1. Minkäikäinen olet? Olisi kiva tietää jotain taustoja päähenkilöstä, sinusta, jotta tarinan seuraaminen olisi helpompaa.

    VastaaPoista
  2. Hei ja kiitti ekasta kommentista!:-) Olen hiukka päälle nelikymppinen nainen läheltä pääkaupunkiseutua. Pikkuporvarillinen pikkukaupunkilainen tausta, korkeakoulututettu, perusonnellinen kaikkeen muuhun paitsi seksiin. Kerron lisää vaikka seuraavassa postauksessa.

    VastaaPoista
  3. Musta nää tämmöiset blogit on niin tylsiä. Oot tainnu vaan omasta päästä keksiä juttua puutteessa? Keskity säkin vaan siihen avioliittoos jos sulla sellanen on.

    VastaaPoista
  4. Aijaa. Miksi sitten surffasit tänne? Kiitos viisaista neuvoista.

    VastaaPoista
  5. Sait minusta juuri lukijan. Samaistuin perheenäidin arkeesi, sillä tiedän minäkin mitä se on. Pakenin itse arkea intiimillä suhteella tuttuun mieheen, haaveilemiamme fantasioita emme ehtineet toteutaa ollessani naimisissa, sillä erosin. Suhdetu on naimisissa olevaan mieheen jatkuu silti.Itsekkin kaipasin vielä naimisissa ollessani jotain purkukeinoa, eikä mieleeni tullut blogin pitäminen. Tilanteeni hiukan eri, mutta seurailen mielenkiinnolla seikkailujasi.
    -N35-

    VastaaPoista
  6. hei alma ota yhteyttää niin voidaan puhua asiasta kukkonen-2@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommentista N35! Mulla on sellainen päämäärä että yritän pysyä liitossa, kun se nyt tuntuu toimivan aika monilta osin. Mutta eihän sitä koskaan tiedä. Ja kukkonen, ihan varmasti voitaisiin puhua, mutta tätä kautta en seuraa aio alkaa etsimään. Kiitos silti.:-)

    VastaaPoista
  8. "Mulla on sellainen päämäärä että yritän pysyä liitossa, kun se nyt tuntuu toimivan aika monilta osin."

    Juuri näin minäkin ajattelen. Terveisin suunnilleen samanikäinen (siis noin 41v) mieshenkilö pk-seudulta. Mutta silti olen koko ikäni pitänyt kivaa vähän muidenkin kanssa. Enkä kadu. Omassa blogissani lisää, joskin juuri nyt siinä on menossa sellainen vaihe, että se blogi ei päivity, mutta kai se alkaa päivittymään taas joskus.

    VastaaPoista