perjantai 27. heinäkuuta 2012

Nättiä rakastajalle

Kävin eilen ostamassa uudet rintaliivit, jotka saavat etuvarustuksen näyttämään paljon isommalta kuin osasi kuvitellakaan. Noi on hyvä laittaa sitten huomenna päälle, kun tapaan panomieheni. Ostin myös samaa sarjaa olevat stringit ja stay-upit ovat myös kaapissa, joten nättiä tulee ukko saamaan. Toivottavasti pysyy pöksyt nyt kuitenkin ehjinä.Tyyppi käy välistä sen verran kuumana, että on kertaalleen jo r-e-p-i-n-y-t yhdet kalliit pikkarit päältäni. Enpä silti valita. Tykkään kovasta kyydistä ja sitä nyt on tuon tapauksen kanssa aina luvassa.

Olen monesti miettinyt, että ilman näitä rakastajasäätöjä en varmasti jaksaisi samalla tavalla panostaa ulkonäköön. Onhan meillä seksiä myös aviomiehen kanssa, mutta se tuntuu enemmänkin vakiosuorittamiselta, joka tapahtuu, oli päällä sitten korsetti tai t-paita. Joka tapauksessa myös mieheni tuntuu arvostavan sitä, että vaimo näyttää hyvältä (vaikkei ilmeisesti tarpeeksi pantavalta kun pitää vieraissa juosta). Huomautti juuri tuossa pari päivää sitten, että mulla on hyvät tissit.:-)

1 kommentti:

  1. "...mieheni tuntuu arvostavan sitä, että vaimo näyttää hyvältä (vaikkei ilmeisesti tarpeeksi pantavalta kun pitää vieraissa juosta)."

    Kun sormi osoittaa kuuta, typerys katsoo sormea.

    VastaaPoista