maanantai 19. marraskuuta 2012

Onko uskottomuus aina pahasta?

Tässä on viime aikoina joutunut tyytymään vain himokkaisiin katseisiin, mutta tulipa keskusteltua hyvän kaverin kanssa syvällisiä punaviinilasin äärellä.

Meillä on molemmilla sama tilanne. On miehet, penskat, kotiarki ja niin edespäin, mutta seksielämä on jos ei nyt kuollutta niin melkein ainakin. Molemmilla meillä on ollut näitä syrjähyppyjä, mutta ei meillä mitään ajatusta omasta normiarjesta ole luopua.

Nauroin kaverilleni, että ranskalainen tuttuni pitää jotenkin ihan itsestäänselvyytenä, että avioliitossa ei koko aikaa olla uskollisia ja mitä sitten, jos joskus tulee paneskeltua jonkun muunkin kanssa. Jotenkin tuntuu se asenne realistisemmalta, kuin se täällä Suomessa vallitseva, jonka mukaan pitää pinnistellä ja ponnistella seksisuhteen eteen väen vängällä.

Eikö sitä vain voisi tyytyä olemaan elämänkumppani ja seksikumppani silloin jos huvittaa - ja pitää siinä sivussa muita seksikumppaneita loukkaamatta ketään?
Je ne comprends pas.

2 kommenttia:

  1. http://housuitta.com/2012/11/16/kuinka-usein/

    Tuossa toisessa blogissa on pohdittu keskusteltu sattumoisin ihan tästä samasta asiasta.

    Jos on huolellinen, fiksu ja huolehtii siitä, että oman piristyksen etsiminen ei pääse aiheuttamaan pahaa mieltä muille, eikä tuo pöpöjä kotiin, niin mitä vahinkoakaan siitä sitten voisi olla? Ja omassa blogissani jossain vaiheessa tein blogipäivityksen tutkimuksesta, jossa oli selvitetty, että parasta seksiä muuten saakin vaan jos on se seksikumppani ihan erikseen, jolloin muut asiat ja ongelmat eivät rasita sitä suhdetta, tässä linkki:

    http://peppuun.blogspot.fi/2012/07/tutkijat-selvittivat-kenelta-saa.html

    Eli näin tämä maailma toimii. Ja on toiminut samalla tavalla vissiin aina. Nyt olen itse ollut huomaavinani Suomessa sellaisen muutoksen viimeisen 5-10 vuoden aikana, että nimenomaan parisuhteessa olevat naiset ovat aktivoituneet. Liekö internetillä osuutta asiaan? Ainakin se on helpottanut kontaktien solmimista...

    VastaaPoista
  2. Ottaen huomioon, että millaiset seuraukset kiinnijäämisellä on, en suosittele "parisuhteen piristämistä" ulkopuolisilla suhteilla kenellekään.

    Tutkijat tutkivat kokonaisuuksia. Todellisessa elämässä homma ei mene näin.

    -Nimim. kokemusta on

    VastaaPoista