torstai 25. lokakuuta 2012

Oijoi

Saako kuolata? No totta helvetissä saa!

Se työpaikkani uros ja sonni silmäili minua tänään niin kuumasti, että pillu on vuotanut koko illan pelkkää mahlaa. On vissiin pakko ottaa vibra käteen kun panettaa niin saatanasti. Ja sitten se jätkä vielä retkotti palaverissa mua vastapäätä haarat levällään siten, etten voinut muuta kuin tuijottaa sinne. Siis haaroväliin. Arvatkaa saako se paskapää maksaa ennemmin tai myöhemmin?

No saa.

3 kommenttia:

  1. Työkavereiden kanssa pitäisi kait olla sillä tavalla varovaisempi, että sitten kun ne kaikki kivat leikit on jo ohi, tai toinen ei enää sytytä, tai sattuu jotain muuta sellaista, että yhteiset salaiset leikit ei enää jatkukaan, niin työkaveruus jatkuu silti. Onnistuuko sitten se? Itse olen jättänyt viime aikoina nämä työkavereiden kokeilut vähän vähemmälle. Ennen oli kyllä näitäkin... ;)

    VastaaPoista
  2. You go girl! Itse olen myös vähäseksisessä suhteessa ja kovasti kiinnostaisi vieraaseen sänkyyn hypätä. Kuumia tunteita on erääseen suuntaan, paljonkin, en sitten tiedä liekköstä molemmin puolisia. Mukavoohan tuo ois kuitenkin sekstailla muutenkin kuin fantasioissaan. Oman ukon kanssa puoli vuotta selibaattia takana, enkä viitsi vongata... Yhdessä oloa takana 10 vuotta, lapsettomuus miehen takia, itse olen kaikki vonkauskeinot käyttänyt viettelystä keskusteluun ja uhkailuun. Nyt siinä tilanteessa, että jos kerran tuolta en saa, niin etsin seksini muualta! HAH.

    Terv: neiti 30 w

    VastaaPoista
  3. Juu Veikeä, tiedetään. Mutta aina ei voi vastustaa kiusausta. Varsinkaan kun se on tätä laatua. Kiitos kannustuksesta Anonyymille. Toivottavasti saat omaskin seksielämäs vetämään....:-) Ruinaaminen on perseestä.

    VastaaPoista